A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Szép (NCE)

A karnevál Nizzába!

Utolsó lehetősége van jegyet foglalni egy nagyszerű Nizzai kirándulásra, egy csodálatos karneválra!

Nizza francia városa a Földközi-tenger Cote d’Azurján található. A Carnaval de Nice minden februárban megrendezésre kerül. Ebben az évben 2016. február 12. és 28. között kerül megrendezésre!

A nizzai karnevál gyakorlatilag a középkor óta zajlik, és az utóbbi években ez volt a Cote d’Azur legfontosabb téli eseménye. Nizza minden évben körülbelül egymillió látogatót látogat meg a karnevál idején, online jegyeket vásárol és légy közöttük!

A legfontosabb felvonulások évek óta a Carnival Parade és a Flower Parade, amelyek allegorikus és különféle autókkal jelennek meg táncosokkal, művészekkel és óriási bábokkal, utcai művészettel és együttesekkel a világ minden tájáról.

A belépési díjat a fő felvonulásokért fizetik. Érdekli a karneváli program?

A fesztivál megnyitóján, pénteken 12.2. Ingyenes belépés 21.00-tól. Másnap 14.30-kor kezdődik a Virágparádé felvonulása, és 21.00-kor a fényképet felvonultató karneváli parádé, egy elbűvölő fénybemutató jegyet igényel.

Ne hagyja ki a Nice Carnival Run-ot, a Socca Party-ot február 14-én, vasárnap 10.00-kor és a Parada Nissard-t délután.

Február 16-án, kedden a karneváli fényparádét 9 órakor tartják, ezt követi a Virágparádé szerdán 14.30-kor és február 19-én. majd a várható Lou Queernaval (meleg felvonulás).

A fennmaradó napokon a rendezvényeket ismét megismételjük, a karnevál utolsó napjára, azaz a 28.2. -Re reggeltől kerül sor a Carneval Dip-ra a Zumba Party-val, a Socca Party-val, a Carnival Parade-vel, és 21.00-kor részt vesznek a fesztivál záró ünnepségen tűzijátékokkal.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória