A Flymeto regisztráció előnyei
 1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. Erős ügyfélszolgálat.
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Belgrád (BEG)

Düsseldorf belvárosa kerékpárral
Európa · Németország
Dec 16, 2015 2 min
Bővebben ..

A híres úti céloknak megvan a kettőjük

Ezért Velence, Barcelona vagy Macu Picchu a világ legkeresettebb helyeinek a legnépszerűbb helyei közé. Történetük, tereptárgyak és hangulatuk egyediek, és bárhol hasonlót nem fog találni. Vagy igen? Eközben ezek a rendeltetési helyek távol maradnak a radartól, ugyanakkor szinte ugyanazokat kínálják, mint a jobban látogatott társaik. Adj nekik esélyt. Időnként jobb, ha elhagyja a megvert milliós turistákat.

Velence vs. Colmar

A velencei építészet egységessége és részletessége lenyűgöző, és a világon a csatornákkal kombinálva nem találja meg. Velencén mintegy 260 ezer lakos él, de évente mintegy 10 millió látogató jár át rajta. Ha szeretne élvezni a romantikát törésmentes csatornákon, próbálja ki a Kis Velence címkével ellátott helyeket, például Camden, London, Valencia vagy Bogor, Indonézia. Az ezzel a címmel rendelkező korábbi halászati szomszédság a francia Colmar városban található, a német határ közelében. Colmar az egyik legrégibb Elzász város, amelyet minden építészeti stílus alakított ki, a középkori gótikától a francia klasszicizmusig, amelyek ötvöződnek egy lenyűgöző szín- és érzésmozaikba.

Párizs vs. Belgrád

A balkáni Belgrád sikeresen helyettesíti a francia fővárosot. Párizsban található Sacré-Cœur, a Szent Száva belgrádi katedrálisa. A Szent Márk-templomot egy szerb Quasimodo lakhatta. Ahol a hasonlóságok véget érnek, Belgrád a valódiság jeleit jelzi. A szecessziós épületek és az oszmán idők emlékművei között a szovjet idők megemlékezése a város hátterét teremti meg, amely nem csupán kirakat a turisták számára. Valódi emberek élnek itt és vannak hátsó udvaruk.

Belgrád - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - StevanZZ | istockphoto.com
Flymeto - Predrag Vuckovic | istockphoto.com
Flymeto - Milos Jokic | istockphoto.com
Flymeto - Kirillm | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
 1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit Kényelmes keresés

Barcelona vs. Valencia

Barcelonában Gaudi, Valenciában Santiago Calatrava van - egy ragyogó építész, amelynek köszönhetően Valencia elegánsan ötvözi a történelem és a jelen. Az élettel teli metropolisz strandjai ugyanolyan Baleár-tengert mosnak, mint Barcelona. A kiváló helyi konyha tartós nyomot fog hagyni neked.

Belgrád - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - maylat | istockphoto.com
Flymeto - mater2 | istockphoto.com
Flymeto - tepic | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit Adja el saját túráit Ossza meg ajánlatait barátaival

Dubrovnik vs. Rovinj

A Trónok játék és az új Csillagok háborúja rekordszámú látogatót vonz Dubrovnikba. Az Adriai-tenger gyöngyszeme, amint azt az UNESCO által felsorolt város beceneve, versenytársaival szinte Horvátország másik végén, az Isztria-félszigeten található. A Rovinji kikötőben található élénk színű házak a tengerből nőnek ki és lazán gördülő kő utcákká alakulnak, amelyek csendes és meglepően élénk lehetnek. Éttermek, kocsmák és kis művészeti galériák közvetlenül eltemetnek téged.

Santorini vs Paros

Mindenki szeretne fényképeket kék tetővel rendelkező fehér házakból, amelyek ötletesen rakódnak össze a szigeti kaszkádokban. De kevesen tudják, hogy a közeli Párosz-sziget halványkék színben ugyanazt kínálja. Ráadásul a Párosz az élet nyugodtabb, mint a santorini-i, ahol a turisták inváziója szenved.

Galapagos Ballestas

Óriás teknősök és tengeri iguánák futnak a part mentén az emberi látogatók vagy Darwin pintyek körül. Ecuador továbbra is élvezi a Galapagos-szigetek hírnevét és a lehetőséget, hogy láthassák az állatokat ott élni, ám szembe kell néznie azzal a problémával is, hogy mindet megszerezzék, és ne pusztítsák el a szigeteket. A többi galapagos nagyon közel van. A Ballestas-szigetek Peruhoz tartoznak, és pingvinek, fókák és más állatok százai melegsznek sziklás partjukon, hogy a turisták a Galapagos-szigetekre utazhassanak.

Macu Picchu vs Choquequirao

Miközben Macu Picchu egyre több városnéző túrát zár le, és a látogatókat külön rendeltetési útvonalakra irányítja, addig a Choquequirao ellentétes szélsőséges és igazi élvezet az ínyencek számára. Az inka város romjai, amelyek akkoriban körülbelül háromszor nagyobbak voltak, mint Macu Picchu, napi körülbelül 20 embert látogathatnak meg. A meglehetősen nehéz trekért járó jutalom, amelyet úton kell teljesítenie, a hihetetlenül megőrzött emlékmű, és mindenekelőtt a mindenre kiterjedő csend.

Belgrád - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - rchphoto | istockphoto.com
Flymeto - kaywiegand | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
 1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Beszéljük az Ön nyelvét 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek