A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Velence (VCE)

A hétvégének legolcsóbb úticélja

Nem csak ősszel, hanem nyáron is tervezhet egy hétvégi kirándulást az európai fővárosokba. Prágából induló közvetlen járatok sok városba vezetnek.

Velence

Észak-Olaszország Velence az első úticél, amelyet euromatrica ajánlására ajánlunk. Az Adriai-tenger mellett, egy sekély lagúnában találhatók. Több mint 400 kőhíd található. A Grande-csatorna, a legfontosabb, a város központjában halad át. A gondolakat csatornák közötti szállításra használják. A gondolier védelmezője a cseh szent Jan Nepomucký. Sok templomot, modern művészeti galériát talál és még sok minden mást talál.

Milánó

A divat fővárosa Milánó. A modern ipar és a tervezés központjának tartják a világon. Itt található a La Scala operaház, a Szűz Mária születésének katedrálisa, a Santa Maria delle Grazie, Leonardo da Vinci festett freskójával és még sok más látnivaló.

London

Kétségtelen, hogy az Eurovikends klasszikusa London. Nagy-Britannia és Írország fővárosa a Temze folyón található, rengeteg látnivalóval, szórakoztató és bevásárló központtal. A leghíresebb emlékmű a Buckinghami palota - II. Erzsébet királynő székhelye, a Parlament székhelye, Big Ben, a Picadilly Circus. Vásárláshoz eljuthat a híres Oxford Street-re.

Róma

Ősi olasz város hatalmas kulturális értékkel. Talál emlékeket a bizánci, a reneszánsz és a barokk korszakból. A Tiberis folyó átfolyik itt. A város szimbóluma a Romulus és Remus testvérek szobra, valamint a farkas, a kapitányon található. Ne felejtsük el meglátogatni a Kolosszeumot, a Pantheont, az Angyal kastélyát, a Spanyol lépcsőket, a barokk Trevi-kútot vagy a Vatikánt, ahol a pápa székhelye található.

Brüsszel

Belgium fővárosa, számos intézmény székhelye. A város jelképe egy pisilő fiú szobra - Manneken Pis. Brüsszel történelmi központjában, a Grande Place-n található a gótikus városháza, a Szent szobor. Michael és Gudula. Látogasson el a MiniEurope parkba, hasonlóan a Mini Uni-hoz.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória