A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

USA (USA)

A hétvégén visszatér az Amerikai Nagydíj

Miután egy globális világjárvány tavaly törlést okozott, az Amerikai Nagydíj a hétvégén visszatér a PETRONAS Sprint Racing Moto3 versenyzőinek naptárába, különösen Darryn Binder és John McPhee számára.

Binder, aki rövid pihenőt élvezhetett, hogy felépüljön a misanói FP2 -es csúcsáról, a hétvégén sokkal erősebben tér vissza Amerikába. A dél -afrikai az AmericasGP utolsó három kiadásában pontozott, és 2017 -ben a legjobb tíz között volt. A vasárnapi futamon Darryn megpróbál visszatérni a dobogóért folytatott versenyhez, és magasabbra lépni, mint jelenlegi bajnoki hetedik helye állása, ahol jelenleg 114 pont.

Csapattársa, McPhee is alig várja, hogy visszatérhessen Texasba, és hogy milyen kihívást jelent Austin pályája. McPhee korábban indult az első sorban az áramkör - 2018-ban - és a legjobb eredménye volt a hatodik helyen, 2015-ben Miután nem volt szerencséje Misano, ahol mechanikai probléma megakadályozta, hogy előre, John reméli jobb szerencse ezen a hétvégén, és jó test . A 16. szezon 15. fordulójába a versenyzők sorrendjében jut 56 ponttal.

Az AmericasGP pénteken, helyi idő szerint 9:00 órakor (22:00 MYT) indul, a Binder és a McPhe FP1, a vasárnapi 17 körös Moto3-as verseny helyi idő szerint 11 órakor (MYT 12:00).

Flymeto - A hétvégén visszatér az Amerikai Nagydíj

Austin GP Pre race InfographicKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória