A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Velence (VCE)

A gondola körüli körút Velence körül nem lehet olyan romantikus, mint amire számíthat. De nagyon szórakoztató lehet.

Hagyja, hogy a gondolat áthaladjon a csatornákon, és suttogjon az édes ostobaságnak a jobb fele felé, miközben a gondolier énekel a szerenádokban. Van még romantika?

Ugyanakkor egy kereskedelmi gondola út nagyon sokba kerül. Minden gondoliernek van egy árlistája a helyén, és ha figyelmes vagy, hamarosan rájön, hogy az árak meglehetősen eltérőek. Míg egy helyen kb. 80 eurót adsz egy fél órás körutazáshoz kettőben, másutt ugyanaz 140 eurót fizet. És élvezheti a kettős utazást 140 € -ért. A fenébe!

Velence - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - ArtMarie | istockphoto.com
Flymeto - Givaga | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Beszéljük az Ön nyelvét Kényelmes keresés 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Utazzon vízzel Velencében, bármit is szeretne megtapasztalni. De menjen oda ügyesen, és a turisztikai központban való fél órás túra helyett foglaljon le gondola vezetési órát. Az órák általában 90 percig tartanak, és eljuthatnak a távoli, nyugodtabb csatornákba, mindenekelőtt ugyanolyanok és gyakran olcsóbbak, mint a turisták számára.

Tanulni fog a hagyományos, kézzel készített hajókon, úgynevezett batelliny. Nagyon hasonlítanak a gondolákhoz, de tágasabbak és stabilabbak. Tehát még kezdő gondolkodóként sem szabad leesnie, miközben manőverezni kell velük. Itt található néhány hely a próbaút megszervezéséhez.

Velence sorban

A Velence Row kétféle tanfolyamot kínál - napközben és napnyugta után. Az esti órák drágábbak, mivel kapcsolódnak Velencének megvilágított központjához is, és olyan helyekre vezetnek, ahol csak a gondolátorok ismertek.

Velencei evezős lecke

A velencei evezőóra ideális alkalom a tradicionális gondolkodásra. Először megkísérli az alapvető technikákat a mocsaras part biztonságos irányításához. Csak akkor indultál a csatornák nyugodt vizeire.

*Ha: Sacca Misericordia kikötője (45.445211, 12.334364), vagy a foglalás utáni utasítások szerint.  *Ha: A tesztfuttatásokra naponta 10.00, 11.30, 13.00, 14.30 és 16.00 órakor kerül sor.  * Mennyibe kerül: 85 eurót fizet a hajón lévő 1-2 emberért, 120 eurót 3 utasért és 140 eurót 4 résztvevőért. Az óra 90 percig tart.

Esti órák Vogata di Sera

A Vogata di Sera esti tanfolyamok a Grand Canal-on naplemente után kezdődnek, és sehol máshol zajlanak, mint Velence főútján. A körutazás és a szomszédos kisebb és csendesebb csatornák tudatják Önt azzal, amit nap mint nap nem lát turistának.

*Ha: Sacca Misericordia kikötője (45.445211, 12.334364), vagy a foglalás utáni utasítások szerint.  *Ha: Mindig május-október 20.00-tól, november-március 17.30-ig.  * Hogyan: Az egész hajó (1-4 résztvevő) egyetlen ára 180 €. Az óra 90 percig tart.

Velence - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Shaiith | istockphoto.com
Flymeto - Rudy Balasko | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
 1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit Kényelmes keresés

Válassza ki Olaszországot

A velencei evezős leckék legelején gyakorolják a Cannaregio kerület nyugodt csatornáit, és amint biztosak benne, elindulhatnak a nyílt lagúnavízhez.

 • Ha: Rögzítés a Fondamenta Gasparo Contarini utcában vagy a foglalás utáni utasítások szerint.
 • Mikor: Minden nap 10.00, 11.30, 14.30 és 16.00 órakor.
 • Mennyit: Az árak dollárban vannak megadva, és mindig egy személyre vonatkoznak, tehát 2 fő esetén 126 dollárt, 3 fő esetén 180 dollárt és 4 fő 208 dollárt fizet. A személyenkénti ár csökken a nagyobb résztvevők számával, de magasabb is, mint a versenyképes túrák esetén. Az óra 90 percig tart.
 • Foglalások: selectitaly.com .

Kipróbálhat egy 2 órás leckét a www.getyourguide.com webhelyről (hajónként legalább 180 résztvevő esetén legalább 180 €). Itt felvesz egy sampierotta nevű hajót. Kézművesek, tágasak és könnyen kezelhetők, mint a tárcsa, de vizuálisan távol vannak a turistákat szállító klasszikus gondolatoktól.Kapcsolódó cikkek

Kategória