A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London (LON)

A CharouzRacingSystem csapata a dobogó második helyét ünnepli

Szponzorált csapatunk, a CharouzRacingSystem nagyon boldoggá tesz minket. Az FIA jelenlegi Forma-2-es idényében a dobogó második fokán végzett. David Beckmann német pilóta a második helyen végzett az azeri Bakuban zajló városi pályán, és így a dobogót követte a bahreini alakuló eseményről. Ez ismét megmutatta, hogy a leggyorsabbakkal versenyezhet, akik beneveztek az idénybe. A következő FIA Formula 2-es versenyhétvégére a legendás pályán kerül sor az Egyesült Királyságban, Silverstone-ban, július 16-18-án.

Antonín Charouz, a csapat tulajdonosa elmondta: “David második helye nagy siker. Fordított sorrendet alkalmaztunk az első sprint utáni rajtnál, David tapasztalt kenetesként viselkedett. Közel álltunk más pontokhoz, különösen a fő versenyt. Sajnos ez történt Guilherme megtett minden tőle telhetőt, de sajnos nem tudott szerencsés ebben az időben egyébként. Mindenesetre, tanult egy csomó új dolgot a városi kerületek, amely hasznos lesz decemberben Jeddah. "

David Beckmann elmondta: “A sprint dobogója az egész csapat jó teljesítményének jutalma. Monte Carlo után javítottuk az autó beállításait, sokkal magabiztosabbnak éreztem magam a volán mögött. Csak a kvalifikáció nem volt ideális, mert ellenfelem blokkolt, különben tudtam befejezte az első tízben. Ami a legfontosabb verseny, én is, megelőzte több ellenfél, de akkor a büntetést … nos, nem tudom, azt hiszem, ez volt haszontalan, lássuk mi történt pontosan, Már alig várom, hogy Silverstone után ezen a hétvégén én hiszek siker.”Címkék

Kategória