A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bonaire (BON)

A búvárkodás vonzó hobbi

Bonaire vonzza a turistákat és a látogatókat a föld egyik legjobb búvárhelyéhez. A sziget körüli víz alatti világ szépsége nem fog egyezni más helyekkel. A kristálytiszta vizet és a könnyű búvárkodást minden búvárkedvelő értékelni fogja, plusz a kiváló helyi konyha és a békés emberek mesés vakációvá teszik az Ön tartózkodását.

Bonaire a Holland Antillák egyik szigete, és 90 napnál rövidebb időre nincs szüksége vízumra.

Egész évben nyár, amelynek átlagos hőmérséklete 28 ° C, és a nap itt süt napi 12 óráig - a sziget gyönyörű természettel büszkélkedhet a szárazföldön és a tengerszint alatt, ezt az exkluzív úti célt különösen a vízi sportok szerelmesei nem fogadhatják el.

Az egyik legnépszerűbb hely a búvárkodásra a Sorobon beach. A partot egy nagy öböl védi, amely fokozatosan homokos behatolással rendelkezik a tengerbe, amelyet hamarosan korallzátonyok váltanak fel.

A délnyugati Bonaire egész évben ideális feltételeket ígér a népszerű kitesurfing számára. Vannak hajó- és szörfkölcsönzők is, tegyen egy kirándulást Klein Bonaire-ba, és tartson nagyszerű pikniket a lenyugvó napon.

A sziget északi részén rejlik a Holland Antillák legrégebbi természetvédelmi területe - egy Washington Slaagbai nevű park. Két korábbi ültetvényből áll, de még egy szigeti állat- és növényvilág múzeumát is megtalálja, és megismerheti Bonaire történelmét. A parkban papagájok vagy flamingók láthatók.

Ne felejtsd el kóstolni a helyi Caduschy likőröt ezen a nyaraláson.

Ne üljön otthon, vegye igénybe nyári vakációját tavasszal, és élvezze a napsütésben és a vízisportokban töltött napokat. vásároljon tőlünk még ma!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória