A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Marseille (MRS)

5 európai város, amelyeket érdemes meglátogatni

Marseille - Franciaország

Franciaország második legnagyobb városa a híres sziklás partvidéket és a közeli Frioul-szigeteket, köztük a If-szigetet kínálja Önnek, azonos nevű kastélygal, amely már régóta börtönként szolgált, és amelyben A. Dumas - a gróf Monte Christo története állt. Az utcai piacok és bazárok szintén nagyon vonzóak, ahol szinte mindent meg lehet vásárolni, amire gondolsz.

Aarhus - Dánia

Ez egy fontos tengeri kikötő és Dánia második legnagyobb városa. Aarhus egyre népszerűbb gazdag kulturális és művészeti színhelye és hallgatói életében, amelyek több tízezres. Látogasson el a Latin-negyedre, valamint a Vadestedet vízpartjára, tele bárokkal, éttermekkel és kávézókkal.

Utrecht - Hollandia

Ez a középkor legrégibb és legfontosabb holland városa, amely különösen a holland életmód és a bőséges éjszakai élet rajongóit kedveli. Érdemes megnézni a középkori negyedét, amely nem messze van a Kasteel de Haar kastélytól és a Rhijnauwen erődtől, amelyet egy áthidalási vonal vesz körül.

A városban található a legnagyobb holland egyetem. Különböző fesztiválokat, például a jazz és film fesztivált rendszeresen tartanak Utrechtben. A vásárlás szerelmeseit el fogja örülni a sok üzlet.

Bath - Anglia

A délnyugat-angliai város történelmi filmeket készít, de gyógyfürdőiről is ismert, mivel itt találhatók az Egyesült Királyság legmelegebb geotermikus forrásai. Ezek a gyógyító rugók meghaladják a 40 ° C hőmérsékletet.

Varsó - Lengyelország

Az óváros II. Után volt. Vol. a háború helyreállt, és rengeteg érdekes helyet fog találni. A zsidó gettót és a Pawiak-börtöt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Kulturális tevékenységek széles választéka is zajlik, rendszeres zenei és színházi rendezvényekre kerül sor Varsóban. És ha nagyszerű bulit szeretne rendezni, akkor Varsó határozottan az, amit keres!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória