A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(ZTH)

Jön a síszezon, próbáld meg idén!
Bansko egy hegyi város, amely a Pirin-hegységben fekszik. Kevesen tudják ezt az üdülőhelyet, és csak kevesen ellenzik azt. Télen és nyáron jöhet ide, és mindig bolgár városa van. A folyamatosan megjelenő felvonók és a minőségi sípályák bizonyítják, hogy egyre népszerűbbek. A kerékpáros turizmus szerelmesei, a legmagasabb bolgár hegyi Rila és a mészkő Pirin rengeteg helyet kínálnak kétkerekű motorosokhoz. De ha inkább a túrázást szereti, élvezze a túrákat a magas hegyekbe, tekintse meg az ortodox kolostorokat, és ne felejtse el kóstolni a kiváló helyi borokat.
Oct 30, 2015 2 min
Bővebben ..

10 legszebb tengerpart Görögországban

Görögország népszerű a turisták körében gazdag történelme és a gyönyörű tengerpartjai miatt. Utazzon Görögországba ezen a nyáron egyedül, partnerével vagy akár az egész családdal.

Sarakiniko, Milos

Ez a tengerpart Milos legszebb strandja, a parti út mentén fekszik. Lenyűgöző látványa felejthetetlen - a tenger felett behajló sziklák nagy és kis barlangokkal,és a tengerparton található lágy fehér homok, mely éles ellentétben áll a türkizkék tengerrel, leírhatatlanul gyönyörű. Sarakiniko határozottan varázslatos hely a kikapcsolódásra.

Elafonisi, Kréta

Elafonisi kristálytiszta tengere ezt a helyet egyedülálló és lélegzetelállító pihenőhellyé teszi. A természetes strand tiszta fehér homokból és természetes szigetekből áll. A rendkívül sekély és fokozatosan mélyülő tenger ideális kisgyermekes családok számára.

Perissa Beach, Santorini

A fő turisztikai attrakció a Perissa strandján egy hatalmas, Mesa Vuono nevű szikla. A látogatókat különösen a sziklákra való kilátás bűvöli el. Ez a terület kávézókkal, bárokkal, stb. épült be. Itt teljes kényelem vár Önre, amelyről mindig is álmodott.

Ez a strand Shipwreck Cove néven is ismert, és Zakynthos leghíresebb strandja. Az öböl Cove hajóroncsa vonza a látogatókat erre a tengerpartra. Itt lubickolhat a türkizkék tengerben, melyet fehér, hatalmas, függőleges sziklák vesznek körbe. Csodálatos helyet varázsolnak egy romantikus sétára és egy kis pihenésre.

Platis Gialos, Mykonos

Mykonos egyik legnépszerűbb strandja a Platis Gialos. Nyáron a strand túlzsúfolt a turistákkal, ami nem csoda, hisz az aranyszínű homok és a türkiz tiszta víz valódi paradicsomá teszi ezt a helyet egy nyári vakáció eltöltésére. Menjen taxival a déli partra, ahol nyüzsgő az éjszakai élet és izgalmas partikon vehet részt.

Matala, Kréta

A görög mitológia szerelmeseinek ez a strand kihagyhatatlan. Ráadásul a strandot félig tamariszkuszok borítják. Rengeteg barlangot és gyönyörű tengerre néző helyeket kínál.

Voutumi, Antipaxos

A gyönyörű, kavicsos strand egy nagy öbölben található, amelyet mindkét oldalról szikla határol. A sekély víz miatt ez a strand különösen népszerű gyermekes családok körében.

Plaka Beach, Naxos

Plaka fehér homokjáról és akvamarin színű tengeréről ismert. Plakát nudista strandként is használják. A hatalmas területen kívül, sima köveket és egyedi naplementéket valamint napfelkeltéket kínál.

Red Beach, Santorini

Ez a leghíresebb, legszebb strand, csupán néhány lépésre az ókori Akrotiritól. A vörös és fekete vulkáni kőzetek egyedülálló tája igazán lenyűgöző. A búvárkodás rajongói imádni fogják a Red Beach-t.

Myrtos Beach, Kefalonia

A Myrtos világszerte népszerűvé vált, és elnyerte a tisztaság és természetes szépség díját is. A Myrtos Beach félkör alakú, és fehér sziklák veszik körül, buja növényzettel. A strand apró, fehér kavicsos, kristálytiszta tengerrel. Itt is gyönyörű naplementéket csodálhat meg.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória