A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bécs (VIE)

Útmutató a leghíresebb osztrák műemlékekhez

Ausztria megér egy látogatást. Ausztriában számos csodálatos hely található, amelyeket nem szabad elfelejteni. Ide tartoznak a Schonbrunn-palota, az óváros, Salzburg, Graz.

Graz

A középkori város, amely tipikus óratoronyval nőtt fel a Schlossberg felől, kiegészíti e középkori város teljes képét. Látogasson el a világhírű Zeughaus fegyverzetbe, vagy sétáljon a város utcáin, amelyek egy hosszú múlt hangulatát fújják be.

Hallstatt-Dachstein / Salzkammergut

A Salzkammergut a Dachstein lábánál található. Ez a kulturális táj olyan helyekkel, mint Hallstatt, Gosau, Obertraun és Bad Goisern, örömére fog szolgálni. A sóbányászat a közép-bronzkorba nyúlik vissza, amikor lakói jólétének alapjául szolgált. Fedezze fel ezt a bájos építészetet is jellegzetes fa díszével, és hagyja, hogy egy történelem egy darabja légy rajta.

Neusiedler See (Neusiedli-tó)

A Neusiedli-tó Közép-Európa legnagyobb tója. A puszta és a nád zónák találkoznak, szőlőültetvények terjednek a környéken. Az osztrák-magyar határrégió az alföldtől egy tónál hatalmas nádasokkal egészen kis településekig, gyönyörű szőlőültetvényekig és hatalmas legelőkig terjed, ahol legelésző szarvasmarha és fehér szamarak legelnek. Régészeti emlékek, mészkőbányák, ősi szentélyek, tipikus hosszúkás gazdaságok és kastélyok találhatók, amelyek a helyi település lenyűgöző története tanúi. A Neusiedli-tó mindig is egy olyan hely volt, ahol sok kultúra találkozott.

Bécs óvárosa

Bécs óvárosa szintén érdemes meglátogatni. Ez Európa egyik legfestőibb műemléke. Ne felejtsd el olcsón. Meglátogathatja a barokk templomot. István székesegyház, Hofburg, az Állami Operaház vagy a Művészettörténeti Múzeum. Ne felejtsd el enni finom ételeket, finom kávét és számtalan festői kávézót.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória