A Flymeto utazási blogban rendszeresen hozunk érdekes tippeket és inspirációt a nyaralás tökéletes eltöltéséhez. Válasszon a legnépszerűbb túrák katalógusából. Vagy hozzon létre saját. Több millió jegykombináció áll rendelkezésére a világ összes céljára, és lehetősége van a világ 1,5 millió szállodájában történő elszállásolásra. Az Útmutató részben, tele utazási tippekkel és aktuális adatokkal, megtalálhatja az összes fontos információt, amelyet jó tudni a külföldre indulás előtt. Végül felveheti álmai nyaralását a kosárba, vagy megoszthatja másokkal. A Flymeto-i nyaralás megtervezése és vásárlása öröm lesz számodra.

Élvezze az álomnyaralást még terhesség alatt is
A terhes hasnak nem kell semmilyen célból a külföldre repülés végét jelentenie. Ha terhes, konzultáljon orvosával arról, hogy repülővel kíván utazni. A járatot valószínűleg akkor hagyják jóvá, ha Ön nem a terhesség első szakaszában van, és fordítva a terhesség magas szakaszában, amikor egy nőt veszélyeztet a koraszülés. Minden jövőbeli anyának kerülnie kell az olyan célállomásokba történő utazást, ahol előzetes oltásra van szükség. Általában a repülés biztonságos a terhes nők számára, nem veszélyezteti az anyát vagy a magzatot, ugyanakkor hozzájárulhat olyan állapotokhoz, amelyek komolyan veszélyeztethetik a terhességet.
Jul 29, 2021 2 min
Bővebben ..
Vendéglátás
Mi van az étellel az úton?
Hogy megy ez a frissítő repülés alatt? Nem minden légitársaság kínál ingyenes frissítőket, de ha igen, mit várhat tőle és hogyan lehet megszervezni? Az alábbiakban megpróbálunk megválaszolni néhány kérdést a légi vendéglátással kapcsolatban. Leggyakrabban ingyenes vendéglátással találkozik legalább 5 órán át tartó távolsági vonalakon. Rövidebb járatok esetén az ingyenes frissítőket fokozatosan elhagyják, és jelenleg egy csésze vizet és egy kis szendvicset tartalmaznak. Ezzel szemben a távolsági vonalak esetében teljes menü várhat, amely előételből, főételből, süteményekből és desszertből áll.
Jul 28, 2021 3 min
Bővebben ..
Szörfözés
A világ a legjobb hullámokon
Repülőtér · Agadir · AGA
Jun 25, 2021 2 min
Bővebben ..
Marokkó - a legszebb naplementék
Afrika · Marokkó
Jun 21, 2021 3 min
Bővebben ..
Német Nagydíj 2021. június 18–20
Repülőtér · Drezda · DRS
Jun 17, 2021 1 min
Bővebben ..
Útmutató Olaszországhoz
Olaszország Európa déli részén, az Apennine-félszigeten található, és hosszú évtizedek óta népszerű úticél Európában. A teljes földterület 301,338 km. Olaszországba 458 környező sziget is beletartozik, amelyek a tengereken húzódnak, és Olaszország partjait mosják. Közülük nyolcvan lakott. A leghíresebbek Szicília, Szardínia, Elba, Ischia vagy Capri. Olaszország történelmi emlékekkel, gyönyörű és napos strandokkal, valamint kiváló ételekkel és borokkal teli ország. Alapinformációk UNESCO műemlékei Olaszország az UNESCO világörökségi helyszíneivel rendelkező országok száma több információ Év Legjobb idő olasz nagyvárosok meglátogatására többet az időjárásról Euro Olaszország hivatalos pénzneme az euró több információ Jegyek 1500 CZK-tól Prágai jegy ára több információ Miért érdemes Olaszországba menni Olaszország azon kevés országok egyike, ahol bármilyen nyaraláshoz választhat, legyen szó történelemről vagy kultúráról olyan helyekre, mint Róma, Nápoly, Firenze vagy Velence.
Jun 15, 2021
Bővebben ..
Hosszabb hétvége Rómában
Európa · Olaszország
Jun 15, 2021 4 min
Bővebben ..
Nyaralás Törökországban
Európa · Törökország
Jun 09, 2021 3 min
Bővebben ..
Gyakran Ismételt Kérdések
Jun 03, 2021

Jegyfoglalás Honnan tudom, hogy jegyet foglaltam? Legkésőbb 2 órával a foglalás után megkapja a visszaigazoló e-mailt. Ezért szükséges kitölteni azt az e-mailt, amelyet a foglaláskor ténylegesen használ. Még mindig nem kaptam megerősítő e-mailt. Van jegyem lefoglalva? Ellenőrizze az e-mail Spam és tömeges mappáját. Ha ott sem találja, azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal csevegés vagy telefonon. Lehetséges, hogy gépelési hiba történt az e-mail beírásakor, és azt ki kell javítani. Mi van, ha nagyobb csoportban utazunk?

Bővebben ..